Årets första inlägg

2017-02-13 17:00:00

Årets första inlägg, sist jag uppdaterade var i Spanien förra året, lika bra att börja där jag slutade. Är tillbaks till Alicante sedan onsdagen förra veckan, ni som följer mig på Instagram är lite bättre uppdaterade på vad jag sysslar med.

Jag har fått ihop min nya cykel, Autonomy ram, Alienation fälgar, Stealth nav och Tangent delar. Otroligt snygg och lättrullad cykel! Stort tack till Autonomy, Stealth hubs, HG BMX shop och Veloform som spänt upp hjulen för mig.

Var väldigt ringrostig de första träningarna på banan, längesedan jag hade den känslan, köra på en hård bana och få känna farten och cyklister runt sig. Det var första tävlingen för i år i helgen, kände mig inte nervös, mer avslappnad och förväntan för att få tävla. Tävlingen gick ok tanke på vilket motstånd det var och hur lite bana jag kört i vinter, en hel del förbättringar sedan förra året och några saker som jag kommer jobba på extra mycket här nere de kommande veckorna.

Lördag, Liga LBR 1 Campello.
Kvalheaten blev jag 2a, 3a, 2a. 2a i kvartsfinalen. Semin låg jag fyra fram till hoppet innan sista sväng där jag tappade en placering och blev 5a. Sjukt besviken för att missa finalen när jag var så nära.

Söndag, Liga LBR 2 Campello.
Vann alla mina tre kvalheat från start till mål, skönt för självförtroendet.

Kvarten blev jag 3a och i semin hade jag inte huvudet med mig och blev 6a.

Bra racing var det hela helgen och jag tar med mig de positiva och kommer jobba på mina svagheter.
Ny tävling nästa helg!  

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.