Spanien dag 17

2016-11-07 18:00:00

Sjunde och nästsista deltävlingen av Liga LBR gick inte som jag hade hoppats. 2a i första heatet och kvalade vidare till semifinalen. Oflyt i första kurvan och blev femma och ute ur tävlingen. Mycket besviken men la fokusen på sista tävlingen.

Vann alla mina kval heat från start till mål, bra för självförtroendet och kroppen i toppform trots många race. Kvartsfinalen tror jag att jag kom 2a. Bana 1 var ledig på grinden tog den, skönt att få innerkurvan på denna banan om det blir trångt. Semin fanns det bara att mål. Ta mig till final. Fick bana 1 igen, perfekt! Bra start och kom ut ur första sväng som 2a, körde säkert och gjorde en attack på sista sträckan men var 5 cm ifrån. Nedvarvning, vila lite och ladda för finalen. Lätt uppvärmning och 3 korta sprinter på vägen.

Får välja grind som 3a i finalen helt ok. Bana 1 är ledig igen, självklart val. Bra start in mot mitten och in i kurvan som 3a, klarar mig ut och bra fart på andra sträckan. Helt fel fritt varv och blir 3a efter Vincent och . Mitt bästa race i år helt klart, från start till mål.

Spanjorerna börjar räkna eftersom att jag kan ta hem totalen efter mitt race. Lyckas inte men blir 3a och bara några poäng ifrån cup seger.

Har kört 6 av 8 deltävlingar. 5 finalplatser. 3 pallplatser. Inte illa efter en säsong som denna! J

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.